Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea? Știre bombă în lumea mondenă!
Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea? Știre bombă în lumea mondenă!

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea? Știre bombă în lumea mondenă!

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea s-au împăcat, după șase luni de despărțire.

Împăcarea verii în lumea showbiz-ului. Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea au decis să își refacă relația, după ce aceștia au fost despărțiți în ultimele 6 luni. Cei doi se pare că au luat această decizie deoarece încă se iubesc. Mai mult, ei au și doi copiii împreună, lucru care a fost hotărâtor atunci când au hotărât să se împace. În ultimele șase luni cei doi s-au întâlnit de mai multe ori de dragul celor două fetițe care suferă deoarece parintiii lor erau despărțiți.

Dovada faptului că cei doi sunt împreună o reprezintă fotografiile postate pe rețelele de socializare, mai precis pe conturile lor de Instagram. Ei au postat poze în care apar cu cele două fetițe, Ella și Clara.

Cele două vedete nu au avut o căsătorie fericită

După ce s-a despărțit de actorul George Burcea, Andreea Bălan a dezvăluit amănunte în legătură cu relația lor. Dar și despre viața de familie pe care o duceau.

„Mai pleca la prieteni. Dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele. Deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clară de trei-patru ori, chiar”,a povestit Andreea Bălan.

Ea a povestit și despre ce le-a spus fetelor ei despre lipsa tatălui din casă.

Cum motivează Andreea Bălan lipsa tatălui în fața fetițelor

„În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă. Iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”. mai spune artista, potrivit cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.