Evenimentul ZileiSportAndone se transferă. Galatasaray și-a dat acceptul

Andone se transferă. Galatasaray și-a dat acceptul

Andone se transferă. Galatasaray și-a dat acceptul
Deoarece Florin Andone, atacantul clubului de fotbal Galatasaray a suferit un accident grav, ajungând în cârje, clublul vrea să îl transfere la echipa Brighton

Lovitură pentru Florin Andone, atacantul clubului de fotbal Galatasaray. Deoarece fotbalistul român a suferit un accident grav, ajungând în cârje, clubul vrea să îl transfere la echipa Brighton, deja găsindu-i înlocuitor, scrie www.gsp.ro.

În urma accidentării grave de la genunchiul drept, Florin Andone nu va juca probabil până în primăvară. Din acest motiv, clubul turc vrea să-l ia împrumut pe Iheanacho, de la Leicester. Andone a avut ghinion , deoarece în perioada în care era titular la Galatasaray, atacantul de 26 de ani s-a accidentat grav pe 9 noiembrie, într-un meci cu Gaziantep, după o ciocnire teribilă pentru minge cu Junior Morais. Romanul a suferit o ruptură parțială a ligamentului colateral intern și o leziune a ligamentului încrucișat anterior, medicii clubului turc anunțând oficial că el va fi indisponibil două luni și jumătate.

Aceștia se tem că romanul va fi indisponibil mai mult, în cel mai fericit caz până la mijlocul primăverii. Clubul turcesc Galata încearcă să încheie împrumutul său de la Brighton , care expiră pe 30 iunie 2020, și să ia alt atacant pentru ultimele cinci luni ale sezonului.Fotbalistul dorit este Kelechi Iheanacho, nigerianul în vârstă de 23 de ani pe care Leicester vrea să-l împrumute în ianuarie.Andone a fost sâmbătă la baza Florya, pentru a vedea un amical al roș-galbenilor, fotbalistul care se afla în cârje, fiind trist.


Accesează: