Evenimentul Zilei > Actualitate > Andone: „Am vrut să renunţ la Bastos!” Paszkany: „Mai mulţi antrenori au vrut să renunţe la el!”
Andone: „Am vrut să renunţ la Bastos!” Paszkany: „Mai mulţi antrenori au vrut să renunţe la el!”

Andone: „Am vrut să renunţ la Bastos!” Paszkany: „Mai mulţi antrenori au vrut să renunţe la el!”

Ioan Andone a declarat după meci că se aştepta să dea lovitura pe contraatac. Antrenorul a făcut şi o dezvăluire: a fost la un pas să-l dea afară pe Rafael Bastos!

„Ştiam că-i vom prinde pe contraatac. Bastos a prins o seară mare. Astă-vară am vrut să renunţa la el, dar s-a pregătit foarte bine, m-a convins şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare decât CFR„, a spus Andone, la microfonul postului Digi Sport.
Am meritat victoria. Nu ne interesează ce spun ceilalţi. De-aia suntem cei mai tari, fiindcă avem un vestiar tare. Avem valoare şi putem face şi mai mult, dacă am învins o finalistă de Liga Europa”, a zis şi căpitanul Ricardo Cadu.
Erau mai mulţi antrenori care au vrut să renunţe la Bastos. Îi enervează des. Trebuie să ştii să-l gestionezi. Bastos a fost acel jucător delăsător pe care l-a fluierat stadionul nostru, dar care a devenit un jucător complet. Andone a ştiut să-l gestioneze. Din păcate, Sougou este la spital, dar sper să poată pleca şi să se întoarcă în avion cu echipa”, a zi patronul Arpad Paszkany, care a acordat nota 9 echipei la capitolul tactică.
Sougou, înlocuit la pauză din pricina unui accidentări, a fost transportat la spital, după ce a suferit o comoţie.
După ce Manchester United a câştigat doar cu 1-0 partida de acasă cu Galatasaray Istanbul, CFR este liderul grupei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: