Cunoscută drept „regina sprâncenelor la Hollywood", Anastasia Soare a construit un adevărat imperiu beauty. După 20 de ani de muncă, Anastasia Soare a reușit, la o singură tranzacție, să-și dubleze averea dobândită din afacerea ei cu cosmetice, conform libertatea.ro.

Anul trecut, revista Forbes spunea că averea româncei este de două miliarde de dolari, dublată de curând după ce și-a vândut 49% din companie către brandul Sephora, cu care colabora de câțiva ani și care îi comercializa produsele cosmetice.

Această tranzacție vine după ce în urmă cu jumătate de an Anastasia Soare încheia un parteneriat cu un fond de investiții, care, la schimbul unui pachet de acțiuni, îi asigura intrarea pe piața din Asia și Europa. „Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG (Texas Pacific Group), care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online”, a declarat Anastasia Soare pentru ELLE România

 Chiar dacă niciodată nu a vorbit concret despre cifra ei de afaceri și despre banii pe care a reușit să-i strângă în cei 20 de ani de când muncește cu celebritățile de la Hollywood, au existat mereu zvonuri cum că averea Anastasiei este de ordinul miliardelor de dolari.