Evenimentul Zilei > Monden > Ana Birchall, declarație de dragoste de Valentine’s Day. Poza este mai mult decât grăitoare
Ana Birchall, declarație de dragoste de Valentine’s Day. Poza este mai mult decât grăitoare

Ana Birchall, declarație de dragoste de Valentine’s Day. Poza este mai mult decât grăitoare

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, a postat o fotografie cu soțul său, pe Facebook, de Ziua Îndrăgostiților.

Ana Birchall este căsătorită cu Martyn Birchall, un afacerist americano-englez. Acesta locuiește mai mulți ani în România, alături de ea și de fiul lor, Andrew.

„Martyn este englez, dar lucra în America. Ne-am cunoscut în vara lui 1997, este mai în vârstî ca mine cu 17 ani. S-a îndrăgostit pe loc de mine și după o lună m-a cerut de soție”, a povestit politiciana în urmă cu ceva timp cum și-a cunoscut soțul.

Cei doi au făcut nunta în România, iar ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Elefterie din București. Familia Birchall a locuit o perioadă în SUA, Anna Birchall făcând la Yale Law School, un master și un doctorat în Drept, apoi fiind avocată la New York. Tot în SUA l-a nascut și pe fiul lor Andrew.

Astăzi, de Valentine`s Day, Ana Birchall a postat prima ei fotografie alături de Martyn, realizată în 1997, la Poiana Brașov.

Să iubiți şi să fiţi iubiţi astăzi, de Sfântul Valentin, dar şi în fiecare zi! ❤️🤗prima mea fotografie cu Martyn ( vara lui 1997 in Poiana Brasov)!

Publicată de Ana Birchall pe Joi, 13 februarie 2020