Ana este fiica lui Mircea Baniciu. Celebrul Mircea Baniciu, ajuns acum la 69 de ani, solistul trupei Phoenix în anii ’70! Cum să nu vă amintiți piese gen Tristeți provinciale, Nunta sau Negru Vodă?

Chiar Mircea este cel care a inițiat-o în tainele muzicii, pe când Ana era doar o copilă. „Am primit un pian de la Moş Crăciun pe care l-a şi montat toată noaptea, îmi aduc aminte că eram uimită că nu mi-a adus păpuşă. Am făcut 8 ani de pian apoi, îmi plăcea, dar voiam să fiu liberă să cânt ce vreau eu şi nu prea mergeau lucrurile aşa. Îmi doream să îl impresionez pe tata”, îşi aminteşte Ana Baniciu.

Porecla: „Funduleț”

De altfel, primele apariții în calitate de cântăreață le-a avut alături de tatăl ei. Ana a ars foarte repede etapa adolescenței. În perioada în care era în trupa LaLa Band ea s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy şi a asediat rețelele de socializare cu fotografii în care apărea în ipostaze incendiare. Ba, chiar şi-a însuşit porecla „Funduleț”. A urmat, imediat, televiziunea, mai precis serialul „Pariu cu viața”, de la Pro TV, iar de-aici, drumul frumoasei Ana Baniciu în lumea mondenă începea să se netezească.

În urmă cu un an, Ana Baniciu devenea colega Ginei Pistol la Asia Express, un show difuzat de Antena1. Cele două s-au studiat reciproc şi au înțeles că nu pot fi altceva decât rivale. Iar la sfârşitul anului trecut, rivalitatea s-a extins inclusiv pe plan sentimental, lucru care l-a enervat teribil pe Baniciu senior.

 

„Nu vreau să o văd cântând în chiloți”

„Ana e acum cu gaşca lui Smiley, cu tinerii ei, cu care face lucruri bune. Nu a ieşit ea în față prea mult şi i-am şi zis că îi trebuie mult tupeu să reuşească în lumea asta. Şi i-am spus că nu vreau să o văd cântând în chiloți, să păstreze o limită decentă” i-a transmis Mircea Baniciu fiicei sale.

Ştia bătrânul tată ce ştia. Întra-devăr, Ana intrase în gaşca lui Smiley, dar sunt multe voci care spun că, de fapt, a fost mult mai mult decât atât între cei doi. În acelaşi timp, Smiley încerca să o „traducă” şi pe Gina Pistol. Scandalul dintre cele două „dive” ar fi fost de proporții. Ele s-au jignit inclusiv pe rețelele de socializare, apoi au făcut totul pentru a da impresia că au rămas prietene. Lucru pe care, desigur, nu l-a crezut nimeni, mai ales că Gina Pistol a fost cea care a rămas cu „trofeul” Smiley. După ce anul acesta apele s-au mai limpezit, Ana le-a spus apropiaților că, de fapt, ea este cea care nu l-ar fi vrut pe Smiley în viața ei: „Pur şi simplu mă sufoca!”.

 

Te-ar putea interesa și: