Amy Winehouse nu mai cântă la Bucureşti

Amy Winehouse nu mai cântă la Bucureşti

Reprezentanţii artistei britanice au decis să anuleze întregul turneu european din această vară, după concertul din Belgrad în care Amy Winehouse a apărut beată pe scenă.

Cântăreaţa Amy Winehouse trebuia să susţină un concert în Bucureşti pe data de 15 august la stadionul Iolanda Balaş Soter. Cei care au achiziţionat deja bilete pentru concertul din august pot recupera contravaluarea acestora începând cu 27 iunie şi până pe data de 15 august, inclusiv, anunţă organizatorii.

Winehouse a apărut beată pe scena festivalului din Belgrad (VIDEO), iar impresarii au anunţat că vor anula doar două dintre concertele din turneul european, cel din Istanbul, de ieri, şi cel din Atena, de mâine. Între timp, se pare, starea artistei nu îi permite să continue turneul, astfel că au fost nevoiţi să-i anuleze toate spectacolele. Reprezentanţii artistei au trimis o declaraţie pentru fanii din toate ţările în care urma să concerteze Amy Winehouse. "Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întample", spun aceştia.  Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucureşti îşi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vânzare din reţeaua Eventim de unde au achiziţionat tichetele. În cazul biletelor cumpărate online, contravaloarea lor poate fi recuperată contactând reţeaua Eventim.

Ne puteți urmări și pe Google News