Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu: Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm prin fax
Alina Gorghiu: Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm prin fax

Alina Gorghiu: Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm prin fax

Victor Ponta dorește să cumpere timp, dar trebuie să își dea demisia din funcția de premier, a afirmat co-președintele PNL Alina Gorghiu, după ce șeful Executivului a anunțat că îi cere lui Iohannis prelungirea interimatului lui Gabriel Oprea.

"Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situații medicale, cred că Prim-ministrul Victor Ponta dorește să cumpere timp, negăsind o altă ieșire din situația gravă în care ne-a pus. E un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile și imposibile. Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-și dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta va fi externat azi din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi în urma unei accidentări la un meci de baschet. Într-o postare pe o reţea de socializare, prim-ministrul anunţă că va cere preşedintelui Klaus Iohannis prelungirea perioadei de interimat a vicepremierului Gabriel Oprea, pe perioada în care premierul va fi nevoit să facă recuperare.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: