Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Poliţia Capitalei: A fost descoperită o bombă în maşina unui bărbat 
Alertă la Poliţia Capitalei: A fost descoperită o bombă în maşina unui bărbat 

Alertă la Poliţia Capitalei: A fost descoperită o bombă în maşina unui bărbat 

Un bărbat care transporta în portbagajul mașinii un dispozitiv exploziv a fost reținut, astăzi, de poliţiştii Secției 20 din București.  
Poliţiştii au observat, în jurul orei 3.30, un bărbat care prezenta un comportament ciudat. Imediat l-au legitimat și au verificat interiorul autoturismului. În urma controlului, oamenii legii, au descoperit un dispozitiv exploziv.
Aşadar, în această dimineaţă, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 20 Bucureşti au observat un tânăr care prezenta un comportament suspect. L-au legitimat pe bărbatul de 30 de ani apoi a fost condus la audieri. Iar  autoturismul în cauză, precum și obiectul exploziv au fost  ridicate în vederea cercetării.
Întrebat despre obiectul exploziv, tânărul a explicat faptul că „din cauza depresiei de care suferă, a decis să facă un experiment văzut în cadrul unui documentar, folosind praf de petarde.
Oamenii legii vor continua cercetările pentru a stabili exact natura dispozitivului și dacă bărbatul reținut a prezentat varianta adevărată a întâmplării, informează Observator.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: