"Candidatul Nati Meir lansează începând de astăzi, 25.06.2009, concursul „O vrei pe Monica la masă?” pentru versurile imnului său de campanie. Concursul va dura 10 zile şi este adresat doar celor care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor", stă scris în comunicatul prezidenţiabilului, pe care vi-l prezentăm mai jos.

Bună precizarea cu scriitorii, deoarece premiile puteau ajunge pe mâna lui Dan Verona sau a Doinei Ioanid, care au cam furat startul în ale poeziei.

Marele premiu este "o cină romantică alături de Monica Columbeanu sau de Nati Meir, la alegere". Glorie eternă şi pentru ocupantul locului doi, care va fi invitat la o şedinţă foto cu Moni sau Nati Meir.

Cei mai buni apar în "Omagiu"

"Cele mai reuşite versuri vor fi publicate într-un volum intitulat „Omagiu” lui Nati Meir", adaugă discret, la final, oamenii care se ocupă de campania omului de afaceri israelian. "Vrem să stimulăm cele mai creative minţi să trimită ideile lor de versificaţie", a adăugat pentru evz.ro şefului Biroului de Presă, Clement Sava. 

Se pare că anunţul a avut efect, pe noi inspirându-ne aproape instant. Aşadar, pentru un început de bun augur, am decis să anunţăm totul şi în versuri: "Într-o joi, de dimineaţă, primim un comunicat / Cum că Nati Meir lansează un concurs de recitat / Şi poeţi din toată ţara îşi dau coate la înscris / Încântaţi peste măsură de tezaurul promis. Oare ce-şi doreşte-n viaţă românul cel mai poet / Mai de preţ decât o seară cu Monica, în duet / Unde mai pui că poezia pentru domn Nati Meir / Va ajunge în "Omagiu", o carte pentr-un martir".

Concurs evz.ro
 

Dacă nu sunteţi tentat de premiile oferite de Nati Meir, vă invităm să trimiteţi versurile voastre la rubrica noastră de comentarii. Propunem un premiu care, pentru mulţi, este măcar la fel de preţios: câştigătorul nu va primi nimic.

Acest articol este, pe alocuri, ştire şi pamflet.