Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Chef Adrian Hădean și RewireID, efort comun pentru cei din linia întâi
Chef Adrian Hădean și RewireID, efort comun pentru cei din linia întâi

Chef Adrian Hădean și RewireID, efort comun pentru cei din linia întâi

În aceste vremuri dificile observăm cu toții o schimbare, atât a noastră cât și a ritmului vieții. Dacă pentru unii această perioadă este una a introspecției, a analizei și a planurilor, pentru alții înseamnă momente complicate. 

Grija față de noi înșine, față de cei dragi, față de cei în nevoie, ne apropie, păstrând distanța socială. Perspectiva unei crize generalizate trezește conștiințe, poate mai mult decât în vremuri “normale”. Încetinirea impusă a ritmului pentru unii înseamnă multă acțiune pentru alții. Pentru cei care vor să ajute, pentru cei care vor împărtășească, pentru cei implicați în acțiuni sociale, ritmul se acelerează. 

Unui proiect social foarte special s-a alăturat și echipa agenției de design interior REWIREID, (www.rewireid.com) prin realizarea unui produs specific care să aducă plus valoare. 

Prietenul nostru Adrian Hădean a pus pe picioare proiectul “Solidar social”, care este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice.

cantină umanitară, care gătește și distribuie 1200 de porții de mâncare zilnic, gratuit, reprezentând singura masă caldă a zilei pentru 400 de oameni, 200 de medici și cadre medicale aflate în prima linie a luptei împotriva #covid19 și 200 de persoane vârstnice aflate în evidențele DGASPC, în prezent izolate la domiciliu și în imposibilitatea de a-și

 asigura singure această masă caldă.

 https://www.adihadean.ro/2020/04/solidar-social/

Acest gest minunat l-am îmbrățișat imediat, și ne-am gândit cum putem ajuta. În același timp, mulți oameni ne-au adresat întrebări despre cum își pot amenaja/îmbunătăți/ împrospăta diversele spații din casă, având în vedere că petrec tot timpul acasă.

Astfel a luat naștere ReWire E-book, o publicație digitală care poate fi “răsfoită” de pe orice dispozitiv electronic (telefon, tabletă, computer). Prin ea ne-am dorit să oferim tuturor un instrument pentru organizarea spațiilor casei, cu idei, criterii și mici trucuri esențiale, prin gestionarea optimă a resurselor existente și a celor ce se doresc a fi investite. 

Și pentru a ajuta inițiativa lui Adrian, am ales ca întreaga contravaloare primită în urma achiziționării E-book-ului va fi transformată într-o donație către Asociația Adi Hădean, pentru proiectul Solidar Social.

Cum funcționează? Fă acum o donație în contul Asociației Adi Hădean https://activsocial.ro și poți descărca E-bookul ReWire https://rewireid.com/e-book.php

Vă invităm pe toți să facem parte din #rewire4life

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.