Adolescenţii, invitaţi să dezbată

Adolescenţii, invitaţi să dezbată

Liceenii care au ceva de spus despre discriminare, ştiu să-şi susţină punctul de vedere şi nu au probleme de a vorbi în public pot participa la caravana naţională „Provocare la nediscriminare”.

Tot ce trebuie să facă pentru a se înscrie este fie să trimită un SMS la numărul 0740048508 sau la adresa caravana@policycenter.eu, precizând numele, vârsta şi oraşul pentru care participă.

Caravana va trece prin Timişoara (27 mai), Iaşi (4 iunie), Buzău (6 iunie), Cluj-Napoca (7 iunie) şi Bucureşti (8 iunie), iar printre moderatorii acesteia se numără Georgeta Petrovici, Liana Alexandru, Dragoş Bucurenci, Mugur Ciumăgeanu şi Mircea Toma. Tinerii care doresc să participe la dezbateri trebuie să se înscrie cu cel puţin două zile înainte de desfăşurarea dezbaterii, iar acceptarea se face pe principiul „primul venit, primul servit”.

Caravana este organizată de Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică şi PATRIR (Peace, Action, Training and Research Institute of Romania).  

Ne puteți urmări și pe Google News