Evenimentul Zilei > Politica > Administraţia Prezidenţială are un site nou. Iohannis a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook
Administraţia Prezidenţială are un site nou. Iohannis a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook

Administraţia Prezidenţială are un site nou. Iohannis a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook

Preşedintele Iohannis a anunţat pe pagina sa de Facebook că începând de azi, Administrația Prezidențială are un nou site.

"Noul site al Administrației Prezidențiale este online. Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!", a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.