Evenimentul Zilei > Politica > Acuzații grave! Aranjament penal și fraudă organizată la alegeri
Acuzații grave! Aranjament penal și fraudă organizată la alegeri

Acuzații grave! Aranjament penal și fraudă organizată la alegeri

Este un scandal monstrous după alegerile locale. Numeroși localnici acuză că sunt amenințați de oamenii primarului, interlopi aduși pentru a influența alegătorii la scrutinul de duminică

Multe mesaje ale alegătorilor indică o posibilă fraudă la alegerile locale care au avut loc duminică.

Este și cazul incidentelor care au avut loc în orașul Mangalia.

Omul de afaceri Mohammad Murad a intrat în cursa electorală pentru Primăria Mangalia, convins că va avea parte de alegeri corecte. Investitorul a aflat, însă, ce înseamnă cu adevărat sistemul corupt pe care actualul primar l-a împământenit în orașul din sudul litoralului.

De altfel, la Biroul Electoral Central (BEC) a fost depusă o solicitare de anulare a alegerilor locale.

Cel care a depus cererea este candidatul independent la Primăria Mangalia, omul de afaceri Mohammad Murad.

Motivul invocat de candidat este legat de un incident în care nu a fost implicat dar din cauza căruia a avut de pierdut.

 

În ziua alegerilor, actualul primar, Cristi Radu, a anunțat, în mod fals, că Mohammad Murad a fost reținut de polilțiști, fapt infirmat, oficial, de Poliția Română. Însă, informația a fost propagată de primar în spațiul public.

Astfel, s-a creat o adevărată propagandă electorală, chiar în ziua scrutinului, care a influențat alegătorii și a avut ca efect câștigarea alegerilor de către Cristi Radu.

Despre modul în care a fost influențat votul alegătorilor în favoarea primarului Cristian Radu a scris și analistul politic Cozmin Gușă.

„Oamenii cer repetarea alegerilor! BEC discută azi DOSARUL MANGALIA, așteptăm să vedem dacă măcar în acest caz BINELE ÎNVINGE”, a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

Analistul politic a prezentat și mai multe mesaje de la alegători care declară că sunt hărțuiți și amnințați de oamenii primarului.

„Mi-am pus viața în pericol cu acești doi indivizi, Radu Cristian (primarul n.a.) și Răzvan Ion. Fac un apel la dumneavoastră fiindcă îmi este frică să ies din casă că sunt membră al partidului ALDE și l-am susținut pe domnul Murad. Și am comentat pe Facebook despre Radu Cristian și acum sunt încolțită de gașca lui Radu Cristian, de interlopi”, este mesajul transmis lui Cozmin Gușă de către o doamnă din Mangalia.

Femeia a mai dezvăluit lucruri șocante:

„Și eu îmi doresc reluarea alegerilor. Am fost amenințată de tovarășul Radu Cristian, de 5 ori a strigat în gura mare la mine dacă nu plec acasă cheamă duba cu poliția și jandarmeria și măbagă în dubă până seara la închiderea secțiilor de votare! Cum estee posibil să se întâmple în zilele de astăzi așa ceva în Mangalia? Nu mai spun în ce stres, amenințări ca în filmele de groază aici la Mangalia de 8 ani de zile se practică tot felul de mizerii. Un fost polițist Răzvan Ion și cu amanta lui practică tot felul de proxenetism, prostituție, taxă de protecție, interceeptări telefonice, șantajuri….”,

Firul ilegalităților comise în jurul acestui eveniment din ziua alegerilor care l-au vizat pe Mohammad Murad a fost dezvăluit de Cozmin Gușă.

„Fiind și jurnalist de investigații la originile mele din presă, începând de ieri am cercetat faptele ilegale care-au marcat alegerile de la malul mării. Marea surpriză este că am găsit implicați polițiști, ba chiar pe șeful Poliției Mangalia”, a scris analistul politic pe pagina sa de Facebook.

Filmul operațiunii, dezvăluit de Cozmin Gușă. Șeful Poiției Mangalia, implicat?

Apoi, Cozmin Gușă a continuat:

„Mangalia, locul devenit celebru în campanie prin candidatura independentului Murad, dar și prin acuzele dovedite despre corupția primarului în funcție, favoritul Lu’COVID, a fost ieri ca un teatru de război de gherilă urbană. Cu polițiști în civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe străzi, dar și cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez:

Unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit în trafic de 7 mașini de Poliție pentru faptul că avea geamurile mașinii acoperite cu folie; fără mandat din partea vreunui procuror, polițiștii-milițieni L-AU ÎNCĂTUȘAT și l-au dus la secție, unde au început să-l amenințe dur, neaceptând prezența vreunui avocat; după vreo 2 ore omului i s-a făcut rău, fiind cardiac și cu un atac de cord la activ petrecut acum câțiva ani; abia atunci polițiștii au cedat și l-au dus rapid la spital unde l-au și abandonat fără explicații.”.

CE-AM AFLAT CĂ S-A ÎNTÂMPLAT ÎNSĂ CU ADEVĂRAT IERI?

  1. În timpul dimineții de ieri, polițistul Cristian Bozolan, care se afla în afara orelor de serviciu, și-a folosit mașina personală (cu numere de Bulgaria) și pe cea a finului său (interlopul Verde, cu Mercedes Vito identificat cu numerele), pentru a duce cetățeni ai Mangaliei la vot, în scopul de a vota pentru candidatul Cristian Radu, primarul în funcție. Există declarații ale oamenilor care confirmă ceea ce am scris mai sus, plus aspecte pecuniare!
  2. De la orele 14.00, odată cu intrarea în servicu, Cristian Bozolan l-a urmărit în trafic pe unul dintre susținătorii campaniei candidatului independent Murad, și l-a oprit asistat de încă 2 echipaje de poliție. Pretextul principal a fost legat de centura de siguranță, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea mașinii, cum se poate observa și din filmarea postată ieri de către activistul civic Dorian Ioan Hapurnea. La această operațiune a asistat, ÎMBRĂCAT ÎN CIVIL, CHIAR ADJUNCTUL POLIȚIEI MANGALIA, DRAGOȘ CRISTEA, cu pistolul afișat ostentativ la curea. Operațiunea s-a finalizat cu ducerea la Poliție și ÎNCĂTUȘAREA OMULUI DIN CAMPANIA LUI MURAD. Acest fapt s-a desfășurat ilegal fără vreun mandat emis de procuror, deși era de serviciu la Parchetul Mangalia, GABRIELA RUGEA, SOȚIA CANDIDATULUI PNL LA CONSILIUL LOCAL DE PE POZIȚIA 2!
  3. În minutele imediat următoare operațiunii, șeful Poliției Mangalia, CRISTIAN POPESCU, a comunicat pe messenger către alți colegi polițiști știrea că MURAD A FOST ARESTAT!
  4. La scurt timp, primarul Cristian Radu postează și el pe contul de facebook faptul că un contracandidat împreună cu oameni din echipa sa au fost reținuți de poliție (captura FOTO anexată), confirmat la scurt timp de o postare a viceprimarului DRAGOȘ ANGELESCU , care chiar îl nominalizează pe Mohammad Murad ca fiind reținut de poliție.
  5. Cristian Radu și a premeditat isprava, printr-o adresa trimisă lui Marcel Vela, cu 2 zile înaintea votului (anexată).
  6. Stirea este multiplicată instantaneu pe presa locală și centrală (cu sprijinul direct al lui LuCOVID!), și prin intermediul a cca 15 site-uri de știri, cei din Mangalia AFLĂ CĂ INDEPENDENTUL MURAD A FOST ARESTAT, deci n-ar mai avea pe cine să voteze. Iar aceste lucruri se petrec exact după orele 16.00, și continuă până la 21.00, când votanți de bază ai lui Murad erau așteptați la vot.
  7. În același timp, primarul Cristian Radu distribuia de pe telefonul său mobil, mesaje pentru a fi votat, faptă ilegală și pedepsită de legea penală, art.385 (anexă foto). Altă faptă penală este cea conform căreia exact în intervalul de timp în care Murad a fost scos din cursă pentru câteva ore prin incidentul creat, în câteva dintre secții se desfășura operațiunea SUVEICA și MITA ELECTORALĂ pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau făcute dispărute (la Spitalul Municipal condus de către Alina Dan, amanta dovedită de presă ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plângeri la Poliție, cu dovezile anexate!
  8. Care sunt legăturile de notorietate dintre cei trei CRISTIENI, polițiștii menționați și primarul Cristian Radu? Cristian Bozolan deține o terasă, COLȚUL VESEL, unde în toată luna de campanie s-au strâns susținătorii lui Cristian Radu, fiind omeniți corespunzător.
  9. CRISTIAN BOZOLAN este într-o relație de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Niță de la Parchetul Constanța, cel care are în cercetare toate dosarele de corupție ale lui Cristian Radu, pe care le trenează de ani mulți. Atenție, fratele procurorului Niță, de profesie avocat, a avut contracte bănoase cu primăria Mangalia, pe care a reprezentat-o în diverse procese.

Mai sunt nenumărate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, pe care oamenii mi le-au povestit, și care pot fi și ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar și pentru sesizarea pentru anularea alegerilor și repetarea lor. Dar asta, doar dacă instituțiile statului doresc să păstreze aparența că avem încă democrație în România!”.