Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare generală la MAI! Poliția Română ia cu asalt grupările de interlopi. Zeci de percheziții în toată țara
Mobilizare generală la MAI! Poliția Română ia cu asalt grupările de interlopi. Zeci de percheziții în toată țara

Mobilizare generală la MAI! Poliția Română ia cu asalt grupările de interlopi. Zeci de percheziții în toată țara

Peste 70 de percheziții au loc în mai multe localități din țară. Sunt vizați intrlopi, grupări de criminalitate organizată, contrabandiști de țigări, traficanți de droguri dar și persoane acuzate de înșelăciune

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că Poliția Română efectuează, marți dimineața, 74 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Est vorba despre dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări, trafic de droguri și înșelăciune. Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente.


Când intră sistemul medical din România în colaps. Un medic celebru a spus-o pe șleau! Suntem aproape

Iureș în lumea interlopă. Mascații au descins peste clanul lui Sile Pietroi


Din primele informații furnizate de MAI reiese că acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Zeci de personae urmează să fie conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, transmit oficialii MAI.

Vom reveni cu amănunte!


Percheziții de amploare. Mascații răscolesc patru județe. Au vrut să otrăvească România

S-a aflat! Ce partitură cântă Mascații la Pian acasă. Întorsătură ciudată a anchetei