Doi răniți erau transportați în paturi, în timp ce ceilalți membri din echipa de medici veneau pe picioarele lor ajutaţi de săteni, dar prezentau multiple contuzii.

Unul dintre doctori le-a povestit salvatorilor momentul impactului. Potrivit acestuia, aripile avionului s-au acoperit de gheaţă, iar pilotul ar fi încercat să facă o manevră de degivrare şi a coborât prin plafonul de ceaţă. "La ieşirea din plafonul de ceaţă am văzut în faţă vârful unui brad de care ne-am izbit, după care ne-am prăbuşit", a spus el, scrie "Ziua de Cluj".

Potrivit salvamontistului, pilotul a rămas încarcerat în avion, fiind întins peste bord. Partea din faţă a avionului este distrusă, botul e înfipt în pământ iar coada e ridicată la patru metri.
Citiţi şi:

  • ACCIDENTUL AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. Copilotul e în stare critică, iar alți trei medici în stare gravă | IMAGINI de la locul tragediei
  • ACCIDENTUL aviatic din Apuseni. Directorul Romatsa: Iovan a anunțat că nu vedea nimic din cauza ceții 
  • SALVAREA ERA ÎN HANGAR. Doctorii încă folosesc "conserve zburătoare" pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 mil euro le este interzisă

Te-ar putea interesa și: