ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. MApN a reuşit să localizeze locul unde s-a prăbuşit aeronava, dar aceste date nu au fost solicitate de ROMATSA

ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. MApN a reuşit să localizeze locul unde s-a prăbuşit aeronava, dar aceste date nu au fost solicitate de ROMATSA

MApN a reuşit să localizeze locul unde s-a prăbuşit aeronava din Munţii Apuseni, dar aceste date nu au fost solicitate de ROMATSA.

Din raportul făcut public de Guvern în legătură cu accidentul aviatic din Apuseni lipseşte o care a apărut într-o versiune inițială a documentului: Ministerul Apărării a determinat distanţă dintre ultima poziţie cunoscută a avionului şi locul prăbuşirii, şi anume 2 km, scrie hotnews.ro.

"Datele obţinute în urma verificărilor efectuate prin intermediul Centrului de Operaţii Aeriene din cadrul MApN, coroborate cu locaţia epavei aeronavei, au permis Direcţiei Topografice Militare să concluzioneze că distanţa dintre ultima poziţie cunoscută a aeronavei şi locul aterizării forţate este de 2.089 metri. În condiţiile în care ROMATSA ar fi consultat Centrul de Operaţii Aeriene cu privire la ultima poziţie cunoscută a aeronavei, ar fi redus aria de căutare a acesteia". Potrivit sursei citate, acest paragraf nu a mai apărut în documentul făcut public de Guvern. Cu privire la acest paragraf ce lipsește din raportul public, Guvernul a răspuns că "materialul pus la dispoziţia presei reprezintă o sinteză a Raportului pe care vicepremierul Gabriel Oprea l-a prezentat premierului Victor Ponta pe baza informărilor solicitate de la toate instituţiile implicate şi conţine toate informaţiile publice care nu aduc atingere siguranţei naţionale". TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Unde era Victor Ponta în timpul tragediei? Cum unde era?! La televizor!
  • Cea de-a doua monarhie a României este alcătuită din urmașii unui domnitor
TOP 3 ARTICOLE:
  • SCANDAL. Vedetă DISTRUSĂ: Mesajele UMILITOARE şi incendiare dintre ea şi IUBIT / GALERIE FOTO
  • Oamenii se TEM să iasă din case. Creatura ORIBILĂ care TERORIZEAZĂ lumea. Există MARTORI / VIDEO
  • Un miliardar chinez oferă 100 MILIOANE de euro celui care îi va SEDUCE fiica. VEZI cum arată tânără | GALERIE FOTO