ACCIDENT rutier în Bacău. Patru răniți după ce o șoferiță a intrat în plin într-un autobuz

ACCIDENT rutier în Bacău.  Patru răniți după ce o șoferiță a intrat în plin într-un autobuz

Patru persoane au fost rănite după ce un autobuz de călători a fost lovit în plin de un autoturism condus de o femeie care a încercat neregulamentar să depăşească o căruţă pe o stradă din oraşul băcăuan Comăneşti.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţişti, accidentul a avut loc din cauza neatenţiei șoferiței, scrie b1.ro. Ajunsă pe sensul opus de mers în timpul depăşirii, conducătoarea auto a intrat în plin într-un autobuz care circula regulamentar, susţin anchetatorii, pe banda sa de deplasare.

"În urma impactului, trei pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 38 şi 55 de ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Moineşti, unde au beneficiat de îngrijiri medicale. De asemenea, la aceeaşi unitate medicală a ajuns şi conducătoarea auto, care a suferit diverse leziuni, rămânând internată", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Femeia vinovată de producerea accidentului va avea dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Miniștrii noului Guvern au depus jurământul. Traian Băsescu: Sper ca Victor Ponta să aibă mai mult noroc decât mine cu miniștrii tineri
  • Răzvan Burleanu este noul președinte al FRF! L-a învins la scor pe Vasile Avram. Mircea Sandu a devenit președinte onorific și a primit un tablou cu chipul lui
  • Guvernul Ponta a aprobat programul politic care actualizează programul de guvernare

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • DIRECT din arhivele Vaticanului: Teoria care răstoarnă tot ce ştiam despre DACI, romani şi istoria Europei / VIDEO
  • Cum arată fabrica BOEING, unde se produc unele dintre cele mai performante avioane din lume| GALERIE FOTO
  • Protest în faţa caselor fraţilor Becali! Ce s-a întâmplat în Pipera după aflarea verdictului