Potrivit martorilor, ambulanță a pătruns pe contrasens și a lovit frontal alte două mașini care ciruclau regulamentar. Din primele informații. Ambulanța se deplasa la un caz la Turda, de unde urma să aducă la Cluj, un pacient. ”Nu au rezultat victime. Am discutat cușoferul de pe ambulanță care mi-a spus că nici el nu își explică modul în care s-a produs accidentul. A spus că ar fi încercat să evite o groapă din drum. Problema noastră acum este că parcul auto al Serviciului de Ambulanță Cluj este redus cu o mașină pentru situații de urgență”, a spus Horea Simu, directorul SJA Cluj.

Polițiștii clujeni susțin că, din primele cercetări, vina pentru producerea accidentului iar reveni șoferului de pe ambulanță. ”O autospecială de ambulanță a intrat pe contrasens și în coliziune cu alte două autoturisme. Șoferii au fost testați și nu erau băuți. Este vorba despre o neadaptare a vitezei la condițiile de trafic. Ambulanța nu avea pacient, dar se deplasa pentru a prelua un pacient”, au precizat surse oficiale.
În ultimele zece zile, în același loc au mai avut loc alte două accidente grave care s-au soldat cu decesul a trei persoane și pagube material importante.

 

Te-ar putea interesa și: