Accident incredibil: câte persoane pot fi rănite într-o Dacie cu numai două locuri

Accident incredibil: câte persoane pot fi rănite într-o Dacie cu numai două locuri

Şase muncitori se înghesuiau într-o Dacie papuc. Şoferul a intrat într-o depăşire hazardată, maşina fiind lovită din plin de un TIR de pe contrasens

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri seară, pe DN 17, la intrarea în oraşul Gura Humorului dinspre Suceava. Un autoturism Dacia Papuc, prevăzut cu doar două locuri, în care se aflau însă şase persoane a fost lovit în plin de un tir. Potrivit poliţiei, vina aparţine şoferului Daciei, Petru Popa, de 39 de ani, din comuna Iacobeni, care nu a acordat prioritate tirului, la volanul căruia se afla un bărbat din Bucureşti. Dacia în care se aflau o echipă de muncitori de la o societate de construcţii  a fost transformată într-un morman de fiare vechi.

Doi morţi şi doi răniţi grav

"Probabil şoferul Daciei Papuc s-a gândit că are timp să treacă, dar i-a prins din plin... Am pus frână, un flex sărit din Dacie era cât pe ce să-mi lovească parbrizul. Două persoane au ieşit din cabina Daciei, iar cele patru din spate au fost aruncate în toate părţile. Am văzut cum partea din spate a Daciei s-a decopertat precum o hârtie", mărturisea Gabriela Bobu, o şoferiţa care se afla în zona în momentul producerii accidentului. Echipajele de ambulanţă trimise la faţa locului au găsit unul dintre pasageri mort în rigola de pa marginea drumului, iar altul a decedat în drum spre spital. Cei doi morţi aveau 22, respectiv 41 de ani. Alte două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, în stare gravă. Şoferul Daciei şi pasagerul de lângă el au scăpat cu leziuni uşoare.      

Ne puteți urmări și pe Google News