Evenimentul Zilei > Social > Accident GROAZNIC în Olanda! Cinci ROMÂNI au MURIT. Încă TREI se află în SPITAL, în stare GRAVĂ
Accident GROAZNIC în Olanda! Cinci ROMÂNI au MURIT. Încă TREI se află în SPITAL, în stare GRAVĂ

Accident GROAZNIC în Olanda! Cinci ROMÂNI au MURIT. Încă TREI se află în SPITAL, în stare GRAVĂ

Tragedie în Olanda! Cinci cetățeni români au murit într-un accident groaznic după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda, scrie publika.md. Bărbații au vârste cuprinse între 27 și 37 de ani, iar femeia are 24 de ani. 

Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul ţării, N270, dar nu se ştie deocamdată ce anume a cauzat accidentul. Cert e că românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore.

Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul locului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniţi. În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital. Este vorba de încă trei pasageri ai microbuzului, o femeie de 49 de ani și doi bărbați de 36 de ani, și șoferul camionului, în vârstă de 48 de ani. Toți au răni destul de grave.