Centrul Infotrafic informează că circulația rutieră este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 208, în apropiere de Constanța. Două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului 9 persoane fiind rănite. Se circulă îngreunat, pe a doua bandă, în zonă fiind valori ridicate de trafic.

Din primele cercetări a reieșit că este vorba despre o coliziune fața-spate între două autoturisme. Patru ambulanțe cu echipaje medicale SMURD și SAJ au ajuns la fața locului.

„Cele 9 victime sunt conștiente, stabile. Două au traumatism de coloană și o victimă, traumatism toracic. Restul de șase victimeau traume ușoare. Toate cele nouă victime au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici.

„Pe autostrada A2 au intervenit pompierii Detașamentului ISU Medgidia cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B și trei ambulanțe SAJ. La fața locului s-au găsit doua autoturisme implicate în accident. Inițial, cinci persoane, între care 3 copii, neîncarcerate, au fost transportate la spital. Ulterior încă patru persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea, Anca Chiriță.

(Foto-DRDP Constanta)