Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cu nouă victime, în drum spre mare. Circulația a fost restricționată
Accident cu nouă victime, în drum spre mare. Circulația a fost restricționată

Accident cu nouă victime, în drum spre mare. Circulația a fost restricționată

Circulația pe Autostrada Soarelui, spre mare, este restricționată în dreptul kilometrului 208, în apropierea de Constanța, în urma unui accident soldat cu nouă victime, în care au fost implicate două autoturisme din județeler Ilfov și Călărași.

Centrul Infotrafic informează că circulația rutieră este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 208, în apropiere de Constanța. Două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului 9 persoane fiind rănite. Se circulă îngreunat, pe a doua bandă, în zonă fiind valori ridicate de trafic.

Din primele cercetări a reieșit că este vorba despre o coliziune fața-spate între două autoturisme. Patru ambulanțe cu echipaje medicale SMURD și SAJ au ajuns la fața locului.

„Cele 9 victime sunt conștiente, stabile. Două au traumatism de coloană și o victimă, traumatism toracic. Restul de șase victimeau traume ușoare. Toate cele nouă victime au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici.

„Pe autostrada A2 au intervenit pompierii Detașamentului ISU Medgidia cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B și trei ambulanțe SAJ. La fața locului s-au găsit doua autoturisme implicate în accident. Inițial, cinci persoane, între care 3 copii, neîncarcerate, au fost transportate la spital. Ulterior încă patru persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea, Anca Chiriță.

(Foto-DRDP Constanta)

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: