Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent vs. Alex Velea. Cine a intervenit în războiul crunt dintre ei? Imagini-bombă!
Abi Talent vs. Alex Velea. Cine a intervenit în războiul crunt dintre ei? Imagini-bombă!

Abi Talent vs. Alex Velea. Cine a intervenit în războiul crunt dintre ei? Imagini-bombă!

Abi Talent a continuat războiul cu Alex Velea lansând un videoclip în care foloseşte inclusiv înjurături pentru a-şi umili rivalul. Replica nu a întârziat să apară, iar 12 ore mai târziu, Lino Golden i-a răspuns lui Abi Talent. Pe YouTube există deja un câştigător al duelului celor mai grele vorbe din showbiz-ul românesc.

Abi Talent s-a luat inclusiv de soţia lui Alex Velea, cunoscuta Antonia, insinuând că cei doi copii ai ei nu ar fi făcuți cu artistul.

De asemenea, adolescentul care a captat de ceva timp atenţia unei anumite părţi a publicului tânăr a transmis în versurile sale că rivalul său nu a mai avut curajul să-i dea replica, așa că l-a pus pe Lino Golden să facă asta.

La rândul său, Lino Golden a fost atacat de Abi Talent, care a spus despre protejatul lui Alex Velea că nu face niciodată poze fără tricou pe el, din cauza complexelor.

Abi Talent l-a provocat pe Lino Golden – căruia i-a reamintit că a fost supraponderal – să intre live pe Instagram fără tricou pe el dacă are curaj; dacă ar face asta, Abi a promis că va renunţa să-l mai atace vreodată.

Replica taberei din care face parte Alex Velea nu s-a lăsat aşteptată şi a venit la aproximativ 12 ore după ce Abi Talent lansase videoclipul tot pe YouTube. Desigur, şi aici au fost folosite din plin formulările indecente şi exprimările violente.

De asemenea, protejatul lui Alex Velea nu a uitat să-l taxeze pe Dorian Popa, care a filmat recent alături de Abi Talent, deşi acesta lansase în trecut, într-un live, varianta unei relaţii pe care artistul care îşi promovează intens piscina ar fi avut-o cu o minoră…

Abi Talent este pentru moment câştigătorul, având aproape 2.000.000 vizualizări, 172.000 aprecieri şi 36.000 voturi negative.

De cealaltă parte, replica interpretată de Lino Golden are aproape 600.000 vizualizări, 53.000 aprecieri şi 41.000 voturi negative.

Având în vedere că YouTube este o platformă foate strictă cu privire la conţinutul în care sunt folosite înjurături şi îndemnuri verbale agresive, este interesant de urmărit dacă vor exista urmări şi videoclipurile lansate recent de Abi Talent şi Golden Boy Society vor fi şterse.

În plus, inclusiv legislaţia din România amendează clar astfel de ieşiri, conform  Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.