Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit un fost parlamentar PSD: ”A ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală”
A murit un fost parlamentar PSD: ”A ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală”

A murit un fost parlamentar PSD: ”A ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală”

Fostul parlamentar social-democrat Anton Miţaru a încetat joi din viață. Anunțul a fost făcut chiar de primarul de Râmnicu Vâlcea Mircia Gutău, care nu a precizat însă cauza decesului.

„Ne-a părăsit Anton Miţaru: un om drag, un administrator priceput al treburilor judeţului şi municipiului, un politician care a ştiut întotdeauna să negocieze pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru comunitatea locală.

L-am cunoscut în numeroase ipostaze – prieten, colaborator apropiat în Primăria municipiului, profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa – şi cu atât mai greu îmi vine, în aceste momente dureroase, să admit că de astăzi, Anton Miţaru a ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală.

De numele său rămân legate o serie de realizări de excepţie în Râmnic şi în judeţ, care vor duce mai departe amintirea unui om dedicat celor din jur”, a transmis Mircia Gutău.

Anton Miţaru a fost parlamentar PSDR în perioada 2000-2004, iar pentru o scurtă perioadă de timp a fost și director Oltchim.

Activitatea politică:

– 1990-1992, membru FSN;
– 1992-1995, membru PD – vicepreşedinte;
– 1995-2000, membru PDSR – vicepreşedinte;
– 1999-2000, preşedinte Frontul Democrat Român Filiala Vâlcea;
Membru al Grupului parlamentar al PDSR.

Anton Mițaru avea vârsta de 76 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: