A murit actriţa Frances Bay | VIDEO

A murit actriţa Frances Bay | VIDEO

Actrita Frances Bay, cunoscută pentru roluri în producţiile "Happy Days" şi "Seinfeld", a murit la vârsta de 92 de ani.

În anul 2008, actorii Jerry Seinfeld şi Adam Sandler s-au numărat printre vedetele de la Hollywood care au luat parte la o campanie prin care Frances Bay să primească o stea pe Bulevardul celebrităţilor din Canada. Actriţa canadiană Frances Bay a debutat pe marele eran alături de Goldie Hawn şi Chevy Chase, în comedia "Foul Play", din 1976. Cariera ei a debutat în spectacole radiofonice încă dinainte de Al Doilea Război Mondial, însă, după ce s-a căsătorit şi a născut un băiat s-a retras din lumea artistică. Tânăra familie s-a mutat apoi în Africa de Sud.

Frances Bay a revenit în filme abia după începutul anilor '70. Fiul său a murit la vârsta de 23 de ani, iar soţul - în anul 2002.

Publicul din România o cunoaşte pentru rolul bunicii din "Happy Gilmore", cel al bunicii lui Fonzie din "Happy Days" sau al femeii bătrâne de la care Jerry Seinfeld fură o pâine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scena în care Jerry Seinfeld joacă alături de Frances Bay: <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/96bqcoO1cYU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>