A înnebunit lumea: două autobuze cu călători, atacate în plină stradă de necunoscuţi

A înnebunit lumea: două autobuze cu călători, atacate în plină stradă de necunoscuţi

Într-unul s-a aruncat cu un obiect necunoscut, iar un al doilea autobuz a fost forţat să oprească de trei şmecheri într-un Q7. Au distrus ştergătoarele, grila şi oglinzile, după care au dispărut

Două incidente în care au fost implicate autobuze ale RATC au avut loc în mai puțin de 12 ore la Constanța.

Primul a avut loc seara trecută, în jurul orei 21.00, când autobuzul liniei 43, care circula pe Bd. Tomis, între Spitalul județean și cartierul Dacia, a fost atacat de persoane necunoscute care au produs o fisură de 2,5 cm la un geam din spate. Deși martorii au susținut că poate fi vorba de un atac armat,  cercetarea efectuată de polițiști la cap de linie, a relevat că nu sunt indicii în acest sens.

Al doilea incident a avut loc astăzi dimineața pe linia 5, când un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun, care circula pe strada Pandurului, a fost șicanat la intersecția cu str. Liliacului de un autoturism Audi Q7.

După ce au depășit autobuzul, cei trei ocupanți ai bolidului l-au forțat pe șofer să oprească. Au distrus ștergătoarele, grila de plastic și oglinda retrovizoare stânga. După ce l-au înjurat și amenințat pe conducătorul auto, au dispărut. Dispeceratul RATC a anunțat poliția care, până la aceasta oră, au reușit să identifice proprietarul autoturismului, un tânăr de 26 ani și îi caută pe cei trei agresori.

Ne puteți urmări și pe Google News