La finalul anului 2019, Oana a șocat showbiz-ul românesc după ce a anunțat că vrea să divorțeze de Marius Elisei. Câteva săptămâni mai târziu, s-a aflat că Elisei a fost prins cu un transsexual celebru, iar Oana Roman nu a putut tolera așa ceva. Cei doi au păstrat, totuși, o relație decentă, în principal de dragul micuței lor, Isabela.

Între timp, Oana s-a mutat alături de mama ei, Mioara, într-o vilă din comuna Tunari, județul Ilfov. Cu toate că anunțul divorțului Oanei Roman a lovit ca un trăsnet, există șansa ca cei doi să își mai acorde o șasnă?

Recent, Oana a fost surprinsă alături de Marius Elisei, îmtr-o zonă de fițe din București! Tânărul și-a făcut apariția la volanul unui autoturism de teren, în care se mai afla și Isabela, fetița cuplului.

După câteva minute, cei doi au ajuns în Tuari, la vila Oanei. Marius Elisei a părut “de-al casei”, semn clar că nu este prima dată când intră în actualul cămin al soției sale.

Oana Roman a intrat prima în vila din Tunari, iar la câteva secunde distanță a fost urmată de Marius Elisei și Isabela.

În ceea ce privește motivul „divorțului”, Oana Roman susține că a fost deranjată de discuțiile pe care Marius Elisei le-ar fi avut cu un cunoscut transsexual.

Marius Elisei a luat legătura cu transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Elisei ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-ar fi declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei, scrie Cancan.