Evenimentul Zilei > Actualitate > A DOUA SINUCIDERE RATATĂ. Supărat pe viaţă şi pe nevastă, un gălăţean s-a aruncat degeaba în Dunăre
A DOUA SINUCIDERE RATATĂ. Supărat pe viaţă şi pe nevastă, un gălăţean s-a aruncat degeaba în Dunăre

A DOUA SINUCIDERE RATATĂ. Supărat pe viaţă şi pe nevastă, un gălăţean s-a aruncat degeaba în Dunăre

Supărat nevoie mare pe nevastă, un gălăţean de circa 45 de ani a încercat să se sinucidă pentru a doua oară. El a stat în apa Dunării până la brâu, strigând că vrea să se înece.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au avut serios de furcă cu un gălăţean care s-a aruncat în Dunăre, exact lângă pontonul lor, mort de beat.
Circul a început aseară, în jurul orei 19.10. "Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a început să strige "Vreau să mă înec, vreau să mă înec!" şi, apoi, s-a aruncat în apă. Stătea în apă până la piept şi spunea că vrea să se omoare", a povestit pentru EVZ ofiţerul de presă al poliţiştilor de frontieră gălăţeni, comisarul de poliţie Ion Irimia.
Pentru a-i salva viaţa, oamenii legii au început să discute cu el, să îl convingă să renunţe la gestul sinucigaş. În acest timp, bărbatul le tot spunea poliţiştilor despre greutăţile care le întâmpină, despre problemele pe care le are cu nevasta….Aceleaşi motive, spunea el, l-au făcut să se arunce în Dunăre şi anul trecut. Atunci a scăpat cu viaţă dar acum, zicea el, vrea să încheie socotelile cu astă lume. Până la urmă, cu duhul blândeţii, după o discuţie "ca-ntre bărbaţi" cu poliţiştii, omul s-a lăsat convins să urce în şalupa Poliţiei de Frontieră, o ambarcaţiune tip ONIX 26 SD. 
"În jurul orei 19.40, bărbatul a fost adus la mal. A fost învelit cu o pătură şi apoi predat echipajului de pe Ambulanţă sosit la faţa locului", a mai adăugat comisarul Irimia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: