Polițiștii din Pojorâta, județul Suceava au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Fundu Moldovei, despre faptul că M. Lucian, în vârstă de 39 ani din C-lung Moldovenesc, concubinul său, a băut antigel, în urma unor discuții purtate pe fondul unor neînțelegeri, informează colegii de la ziarul Obiectiv de Suceava.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe Micu Lucian primind îngrijiri medicale, inconștient, iar în apropiere au descoperit un  un pet de apă minerală, în care se afla aproximativ 100 ml substanța culoare roz. M. Lucian a fost transportat la secția U.P.U,unde și-a revenit, având funcțiile vitale normale și a declarat verbal față de personalul medical că nu a fost victima unei agresiuni și a consumat antigel fără a fi forțat de cineva anume.

Apelanta a declarat că pe fondul unor neînțelegeri iscate între ea și concubinul său, cel din urmă i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil, precizând că a consumat aproximativ un litru antigel. M. Lucian a rămas sub internat la Secția U P U a Spitalului Municipal C-lung Moldovenesc, pentru îngrijiri medicale.