Șofer agresiv, filmat în timp ce lovește o mașină în care se aflau copii

Șofer agresiv, filmat în timp ce lovește o mașină în care se aflau copii Violență în trafic, Agigea. Sursa foto: captură video

Un șofer agresiv este acum cercetat după ce a fost filmat în traficul din sudul litoralului, în Agigea, în timp ce lovește cu un baston telescopic geamul unei alte mașini în care se aflau doi copii.

Ulterior, femeia din mașina lovită cu bastonul telescopic a publicat imaginile pe rețelele sociale, cerând ajutorul oamenilor pentru identificarea agresorului.

Agigea. Șofer agresiv, filmat în timp ce lovește cu bastonul o altă mașină

„Vă rugăm să ne ajutați cu orice detaliu despre agresorul din acest video. Din păcate, nu am reușit să surprindem numărul de înmatriculare al mașinii. Poliția din Agigea abia mâine ne poate înregistra plângerea, nu era nimeni la sediu. Este inadmisibil să trăim după legea junglei în trafic”, a scris ea alături de clipul postat în online.

Nu a fost nevoie de prea mult efort, pentru că agresorul din filmare a comentat imediat la postarea femeii, expunându-și propria variantă a poveștii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul afirmă că soțul femeii l-ar fi provocat, l-ar fi înjurat în trafic și susține că acesta ar fi implicat în două accidente rutiere în Agigea.

În replică, femeia a negat acuzațiile și a subliniat că, chiar dacă au existat schimburi de replici, bărbatul nu ar fi trebuit să recurgă la gesturi violente, potrivit focuspress.ro.

„Domne, suntem cu copiii în mașină”, se aude femeia strigând, în clipul video.

De altfel, în filmare se observă că și agresorul era în mașină cu un minor, care a asistat la scenele de violență.

Poliția s-a autosesizat după imaginile apărute în online

Femeia de pe filmare nu a depus o plângere la Poliție, dar autoritățile din Agigea s-au autosesizat și l-au identificat pe bărbat.

Este vorba despre un angajat al unei companii de distribuție din județul Prahova. El a lovit-o pe mână pe femeia care încerca să filmeze incidentul, apoi s-a urcat în mașină și a plecat de la fața locului.

sediul de poliție

Poliție. Sursa foto: arhiva EVZ

După incident, polițiștii din Agigea au inițiat un dosar penal pentru amenințare, agresiune și alte infracțiuni, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.