Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului

Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului Anamaria Prodan. Sursa: Youtube

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au făcut pace. După ce impresara a anunțat că s-a împăcat cu fostul soț, un nou conflict a izbucnit între ei. De data aceasta, fosta parteneră de viață a tehnicianului susține că acesta ar fi la un pas de faliment.

Anamaria Prodan, critici la adresa fostului partener

Tehnicianul comentează la Pro TV meciurile de la EURO 2024 și rămâne ancorat în lumea sportului. Cu toate acestea, Anamaria Prodan susține că acesta nu are loc de muncă, iar din acest motiv ar apela la gesturi disperate, făcând referire la intenția sa de a ridica skijet-ul de la Snagov.

Anamaria Prodan

Sursă: Arhivă EVZ

În urmă cu două săptămâni, impresara susținea că s-a împăcat cu tatăl fiului ei. Câteva zile mai târziu, Laurențiu Reghecampf a mers la Snagov însoțit de polițiști. Anunțată că fostul partener ar putea lua barca și skijet-ul familiei, Prodanca a mers la fața locului. A urmat un scandal uriaș și un schimb de replici între cei doi.

Tehnicianul ar avea probleme financiare

Impresara susține ă skijetul nu i-ar aparține, de fapt, lui Laurențiu Reghecampf și că acesta ar fi vândut mai multe bunuri care aparțineau familiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am făcut o înțelegere, numai că s-a sucit suceala, vorba aia. Au sunat, eram acasă și m-au sunat să vin repede că vor să ia skijet, barcă, tot ce căutau, de asta am și filmat pentru că probabil lumea spune că: «Uite-o și pe nebuna aia, că vrea să îi facă rău, că vrea ea tot, că îl face de râs». (…) Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că îi rușine, că îl face de râs, nu aveam ce să facem mai mult. Nici nu este pe numele lui, deci rușine mai mare, se uitau polițiștii ca la circ.”, a spus Anamaria Prodan, la Xtra Night Show, conform romaniatv.net.

Reghe și Corina Caciuc, Anamaria Prodan

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan, acuzații la adresa soțului

Cei doi foști parteneri s-au separat în urmă cu doi ani. De atunci, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au reușit să ajungă la o înțelegere. Impresara susține că alegerea făcută de fostul ei partener l-ar fi adus într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Mai mult, ea l-a acuzat pe tehnician că ar fi vândut bunuri comune.

„Din ce a vândut, eu trebuie să-l dau în judecată și să cer jumătate, jumătate pe care nu o are. Eu când am spus acum trei ani că va ajunge rău, astăzi cred că vedeți ce s-a întâmplat în toți acești trei ani, în fiecare zi, încet-încet degradare, degradare, degradare și uite-l acum fără loc de muncă și uite-l acum în ce situație este”, a mai spus Anamaria Prodan.