Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf. Noi acuzații la adresa tehnicianului

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf. Noi acuzații la adresa tehnicianului Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan continuă scandalul cu fostul soț. După ce anunțase că au găsit o cale de comunicare, cei doi au demonstrat că nu vor face pace. În urma conflictului din fața sediului Poliției Snagov, impresara este decisă să își facă dreptate.

Anamaria Prodan, nou scandal cu fostul partener de viață

Laurențiu Reghecampf și fosta sa parteneră de viață nu au divorțat, însă sunt despărțiți de aproape doi ani. Cu toate că fiecare dintre aceștia și-a refăcut viața, conflictul pare departe de a se încheia. După ce tatăl fiului ei i-a trimis Poliția la ușă, Anamaria Prodan este decisă să nu îl ierte.

„Că cineva ne-a furat skijet-ul și barca. (…) Nu trebuie să anunți pe nimeni dacă mi se strică ceva pentru că nu-mi dă nimeni bani să repar. Niște prieteni mi-au dus skijet-ul la reparat pentru că eu aveam treabă, puneam plantele în curte și așteptam telefon să îl aducă băieții la ponton. Eu nu deranjez din fire pe cineva. Eu îmi plătesc reparațiile, mă descurc singură”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Tehnicianul ar avea probleme financiare

După scandalul de la Snagov, avocatul antrenorului a precizat că acesta ar fi mers la Gruiu pentru a afla unde se află barca de 400.000 de euro. Conform avocatului Adrian Căvescu, tehnicianul crede că în acte ar fi apărut mai mulți proprietari ai ambarcațiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan susține că fostul ei partener ar fi avea datorii. În plus, impresara a subliniat că nu îi va mai permite să vândă alte bunuri.

Anamaria Prodan

Sursa foto: Facebook/ Anamaria Prodan

„Noi, cei de acasă, considerăm că destule bunuri au fost vândute pe nimic ca să mai permitem să vândă și restul pe bani de semințe. Știu că are datorii, știu că este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar, repet, a vândut mult prea multe pe nimic să mai permitem așa ceva”, a spus ea, conform Click!

Anamaria Prodan, decisă să îl ajute pe Reghe

Cunoscuta impresară susține că este dispusă să își ajute fostul partener. Totodată, ea a precizat că suma obținută din vânzarea skijet-ului nu i-ar fi acoperit datoriile.

„Dacă nu se va descurca cu datoriile, atunci o să avem toți o discuție cu el să vedem cum îl ajut. Deja a făcut circ cu skyjet-ul celor mici, care nu valorează foarte mult. Și dacă îl vindea, nu acoperea nici măcar o unime din ce are de dat peste tot”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!