Vulpiţa s-a implicat într-un nou proiect! Greilor de la Antena 1 nu le vine să creadă

Vulpiţa s-a implicat într-un nou proiect! Greilor de la Antena 1 nu le vine să creadă

La trecut 4 luni de când Vulpița și Viorel au ajuns în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, există mai multe semnale care indică faptul că acest „proiect” a ajuns la final.

Mai întâi a fost anunţul prezentatoarei emisiunii, Mirela Vaida, care a spus că nu peste mult timp „o să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”.

Reacţia vedetei Antenei 1 vine în contextul în care amenzile de la CNA s-au înmulţit în ultima vreme din cauza emisiunilor în care apare Vulpiţa şi Viorel.

În acest context, Vulpiţa, alias Veronica Stegaru, pare că s-a gândit să-şi pregătească o variantă de avarie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vasluiana şi-a făcut cont pe YouTube şi recent a apărut într-o filmare în care vorbeşte despre vremea de afară şi despre carantină.

Filmarea n-a strâns mai mult de 13.000 vizualizări, semn că viaţa pe YouTube nu-i chiar atât de simplă precum apariţiile de la „Acces direct”

Cu zâmbetul pe buze, Vulpița nu pare deloc afectată de faptul că Mirela Vaida a mărturisit că telenovela dintre ea și Viorel ar putea ajunge curând la final.

„Este o vreme ploioasă și noi stăm în casă, că nu avem ce face…plouă afară și soare nu prea mai avem…E posomorât cerul, poate mâine este vreme foarte frumoasă și putem să ieșim și noi afară. Sper să treacă carantina asta. Dacă trece carantina ne plimbăm și noi, ieșim afară. Stați în casă, că vremea e ploioasă. V-am pupat!” a spus Vulpița pe Youtube.

Câştig imens pentru Mirela Vaida în plină molimă. Nimeni, absolut nimeni nu bănuia

Vulpiţa n-o mirosea în vecii vecilor! Mirela Vaida a răpus-o în direct, sec şi fără milă

Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Ce i-a făcut Vulpiţa unui greu din showbiz ţine de SF! Omul vorbeşte singur acum…

Proiectul Vulpiţa a ajuns la final! Antena 1 în alertă maximă! Imposibil de făcut ceva