Evenimentul organizat de compania de recrutare Catalyst Solution scoate la concurs 3.500 de locuri de muncă pentru studenţii şi tinerii profesionişti cu până la şapte ani de experienţă. Posturile disponibile sunt în domenii precum IT&C, inginerie, retail consultanţă, financiar- bancar, telecom, FMCG, vânzări, construcţ ii, auto servicii, marketing şi limbi străine.

„Înarmaţi-vă“ cu 20 de CV-uri

Organizatorii târgului le recomandă candidaţilor să se pregătească înainte de a veni la „Angajatori de top“, dacă vor să aibă şanse reale la obţinerea unui job. „Trebuie să se intereseze dinainte care sunt ofertele de muncă ale angajatorilor şi ce profiluri au companiile la care vor să-şi depună CV-ul. Toate aceste informaţii le pot găsi pe www.hipo.ro“, spune Nicoleta Anton, PR manager Catalyst Solution. Experta este de părere că aceia care îşi vor înscrie prezentarea pe site-ul evenimentului vor avea „un punct în plus“ faţă de ceilalţi candidaţi. „De asemenea, le recomand tinerilor să vină cu câteva întrebări pentru angajatori şi cu cel puţin 20 de CV-uri, dar să aibă şi o ţinută îngrijită“, mai spune Anton.

Cei care trec zilele acestea pe la Sala Palatului vor putea participa la trei workshopuri şi la 29 de seminarii despre carieră. O noutate e standul „Career Q&A“, prin care specialiştii de la Career Experts le vor oferi, gratuit, participanţilor un serviciu de orientare în carieră. „Angajatori de top“ e deschis mâine, de la orele 10.00 la 18.00, şi sâmbătă, de la orele 10.00 la 17.00. Intrarea e gratuită.