Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată vedetele Prima TV sub mâna specialiştilor lui Sârbu
Cum arată vedetele Prima TV sub mâna specialiştilor lui Sârbu

Cum arată vedetele Prima TV sub mâna specialiştilor lui Sârbu

Producţia lui Andrei Boncea transformă "Mondenii" în show live.

Colaborarea dintre Adrian Sârbu şi Cristian Burci se anunţă de lungă durată. Pe lângă faptul că Andrei Boncea, un apropiat al lui Adrian Sârbu, produce deja emisiunea "Mondenii", la Prima TV, Cristian Burci mai pare interesat atât de studiourile Media Pro din Buftea, scoase la vânzare de CME, grupul care deţine Pro TV, cât şi de clădirea turn din Pache Protopopescu, unde îşi are sediul Pro TV şi care este proprietatea lui Adrian Sârbu.
Show-ul Mondenilor, updatat
Din această primăvară, "Mondenii", emisiunea de satiră de la Prima TV, se reinventează şi devine primul sketch comedy show live din România. Emisiunea va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct. În fiecare ediţie, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză. Show-ul va satiriza aspecte sociale, culturale şi politice, iar "Mondenii" vor fi în contact interactiv cu publicul de online.
Sediu nou pentru Prima TV?
Central European Media Enterprises, compania mamă a ProTV, îşi va muta personalul din sediul aflat în bulevardul Pache Protopopescu în câteva clădiri construite chiar în spatele turnului televiziunii. Mai multe surse au dezvăluit că fostul patron al ProTV a discutat cu Cristi Burci despre posibilitatea ca Prima TV, post care îşi are sediul în Pipera, să se mute în Pache Protopopescu.