Medicul Adina Alberts a postat pe pagina sa de socializare o poză, însoțită de un comentariu, în care este alături de un cunoscut și apreciat om de televiziune.

„VENIȚI CU NOI PE PROGRAMUL 2”
Omul din imagine a debutat ca jurnalist înainte de anii ’70 și de atunci a reușit să intre în casele tuturor prin emisiunile pe care le realiza. Sunt convinsă că deja ați ghicit cine se află sub mască!
MIHAI TATULICI a rămas același om fascinant, cu câte o poveste spusă într-un mod care să te țină cu sufletul la gură.

Mi-a „pictat” o imagine plină cu elemente interesante despre tinerețea lui și mi-a arătat și o poză, de când avea vreo 20 de primăveri, în care semăna leit cu celebrul actor francez Alain Delon. O puteți vedea și dumneavoastră mai jos, în rama pe care o țin în mâini!
Și, să știți că zâmbetele noastre, chiar dacă au fost ascunse sub măști, au adus un senin necesar în suflete, în mod reciproc. El , încântat pentru că mă voi îngriji de sănătatea sa, prin montarea holterul telemedical de ultimă generație. Eu, pentru că Mihai Tatulici a acceptat să scrie o recenzie ghidului pe care urmează să-l lansez, „Ghid de sănătate urbană”!
Până e gata recenzia domnului Tatulici, vă fac CADOU primele trei capitole pline de sfaturi utile ale acestui „manual de supraviețuire în jungla de beton”. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți aici: 👇
http://www.adinaalbertss1.ro/carte
(Veți primi pe e-mail un mesaj cu un cod de acces valabil 7 zile)

Dacă aveți mesaje pentru Mihai Tatulici, lasați-le aici. I le voi transmite cu mult drag!”, a scris dr. Adina Alberts pe Facebook