WizzAir a anunțat o nouă rută internațională pentru români. Un bilet costă mai puțin de 100 de lei

WizzAir a anunțat o nouă rută internațională pentru români. Un bilet costă mai puțin de 100 de lei Wizz Air. Sursa foto: EVZ

Compania WizzAir a transmis că o nouă rută va fi disponibilă pentru români, începând cu această lună. Aeronavele vor avea orar de zbor în fiecare zi de luni și vineri.

Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air, a fost cea care a anunțat că o nouă rută între Iași și Berlin va fi disponibilă pentru români începând cu data de 27 martie. Bragarenco a mai adăugat că tarifele pentru acest zbor vor fi accesibile pentru toți călătorii, iar pasagerii vor putea vizita o țară cu peisaje frumoase și o istorie bogată.

„Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a mai spus reprezentantul companiei aeriene.

Ce poți vizita în Germania

Avioanele vor decola de pe Aeroportul Internațional Iași în fiecare zi de luni și vineri, începând cu ziua de 27 martie. Biletele promoționale pentru această rută vor fi disponibile la prețul de 99 de lei. Printre principalele atracții turistice din capitala Germaniei se numără galeriile de artă, cele 180 de muzee, dar și Zidul Berlinului, Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Memorialul Holocaustului sau Palatul Bellevue. Bragarenco a mai adăugat că Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale”, se mai precizează în comunicatul emis de WizzAir. Reprezentanții companiei au subliniat că în Berlin se află cel mai mare magazin universal din Europa continentală, dar și cea mai mare „grădină de bere” din lume. Este vorba de Hirschgarten, care se întinde pe o suprafață de 2,2 kilometri.

Printre alte atracții turistice din Berlin se mai numără și Grădiniile Zoologice și Acvariul din capitala Germaniei. Acestea sunt cele mai mari și mai impresionate grădini zoologice din lume și se află chiar în centrul orașului. În plus, și zona Kreuzberg merită vizitată pentru că este un cartier multicultural, cu o atmosferă vibrantă, plin de cafenele, magazine și galerii de artă, potrivit Antena 3.