Așa au ajuns ca cei doi să trăiască în mirajul Capitalei la care nici nu visau vreodată. Aici au cunoscut faima, dar și cum să trăiești cu câțiva bănuți în buzunar făfă să mai fie nevoie să mai muncească cu ziua.

Veronica Stegaru a fost deseori criticată pentru stilul de viață pe care îl duce, dar a câștigat și numeroși fani care o apreciază pentru faptul că a putut să-și depășească traiul sărăcăcios pe care îl avea.

În primele ediții Acces Direct, Veronica Stegaru s-a afișat exact așa cum era: o fată simplă, de la țară, nemachiată și nearanjată și cu haine ponosite, însă echipa Antenei 1 a avut grijă de ea și a transformat-o într-o adevărată divă.

Vulpița de la Acces Direct, îmbrăcată în funcție de ultimele tendințe, machiată și aranjată ca o fată de Capitală

În prezent, Vulpița nu se deosebește cu mult de vedetele din showbizul românesc, căci transformarea ei este uriașă. Acum se lasă pe mâna profesioniștilor care îi aleg ținutele, are o altă igienă, alte apariții, machiaj profesional și coafuri impecabile, așa că nu este de mirare că a devenit virală și extrem de populară atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare.

Am putea spune chiar că Vulpița și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni vedetă, așa cum declara că și-a dorit întotdeauna, dar și artistă, căci nu degeaba a lansat deja 2 piese care au ajuns, pe rând, numărul 1 în trendingul de pe Youtube, potrivit cancan.ro