Evenimentul Zilei > Vremea > Vreme frumoasă cu maxime până la 19 grade Celsius
Vreme frumoasă cu maxime până la 19 grade Celsius

Vreme frumoasă cu maxime până la 19 grade Celsius

Vremea continua să se încălzească și astăzi. Meteorologii anunță că maximele termice ale zilei se vor situa între 9 şi 19 grade, cu cele mai scãzute valori la malul mării. 

 

Norii își vor face apariția în sudul ţãrii, cerul fiind mai degrabă senin în rest. Vântul va avea intensificãri pe parcursul zilei în Muntenia şi pe litoral unde vor fi viteze la rafalã de pânã la 55-60 km/h, dar şi la munte şi în sudul Banatului, unde rafalele vor fi de 70-90 km/h.

În celelalte regiuni, intensificãri ale vântului se vor semnala doar trecãtor şi pe arii  restrânse, cu viteze de 40-45 km/h. Minime se vor încadra între -2 şi 6 grade, cu valori uşor mai coborâte în depresiunile intramontane. Dimineața, izolat, se va forma ceaţã, iar în nord şi în depresiuni, brumã.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã uşor, astfel cã maxima termicã se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei, când vor fi viteze la rafalã de 45-50 km/h, urmând ca pe parcursul nopţii sã devinã slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 4…5 grade.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.