Voltaj pe net

Voltaj pe net

Dupa modelul Madonnei, Voltaj isi lanseaza, in premiera in Romania, noul clip pe Yahoo Messenger.

Dupa ce Madonna si-a lansat saptamana trecuta, pe internet, single-ul, „Hey You” (primele un milion de descarcari sunt gratuite), in premiera pentru Romania, Voltaj va lansa cel mai nou videoclip al trupei, „MSD 2”, pe Yahoo Messenger, unde va rula in exclusivitate, timp de o saptamana. Lansarea va avea loc in jurul datei de 1 iunie, iar numarul de vizionari preconizat este de aproximativ 3 milioane.

„Am ales aceasta modalitate de promovare pentru ca am constatat ca publicul nostru tinta, in majoritate adolescenti si tineri, s-a indreptat tot mai mult spre internet, iar audienta pe televiziuni a scazut”, spune Calin Goia, solistul trupei. „Lumea se schimba, iar noi trebuie sa ne adaptam”, adauga el.

„Mai sus de locul 2”

Ne puteți urmări și pe Google News

Daca, pentru alte proiecte, Voltaj a mizat pe ajutorul unor celebritati (Elena Basescu a jucat in videoclipul piesei „Patapetine”, iar Robert Turcescu a cantat live alaturi de trupa, intr-un concert), in videoclipul piesei „MSD 2”, membrii formatiei au mers tot pe ideea unor personaje de succes, dar mai putin cunoscute.

„Despre Nadia Comaneci si Hagi a auzit toata lumea, insa avem destui romani talentati, despre care se vorbeste foarte putin. Am incercat sa aducem in fata povesti importante, dar mai putin cunoscute”, spune cantaretul. Actiunea din clip se petrece in paginile unui ziar virtual, numit chiar MSD 2. „Mai sus de 2. Adica pe locul 1”, explica Goia.

Printre cei prezentati in articolele din ziarul Voltaj (care chiar au facut obiectul unor stiri reale) se numara cativa romani care au avut performante deosebite: un arhitect care a proiectat cea mai inalta cladire din lume, un violonist care a castigat multe premii internationale sau un adolescent de 16 ani care a jucat in filme la Hollywood.

Cum poate fi vizionat videoclipul Serviciul de mesagerie Yahoo Messenger, unul dintre cele mai utilizate mijloace de comunicare din lume, va afisa un banner in josul ferestrei principale, sub lista de prieteni. Bannerul va fi afisat numai pentru utilizatorii din Romania, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani.

Selectia va fi facuta pe baza datelor de autentificare din conturile de yahoo. Desi autenticitatea acestor date nu poate fi probata, studiile arata ca 90% din datele din conturile de pe yahoo sunt reale, potrivit lui Mihai Fanache, de la mediacafe.ro.