Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă zice că PSD a crescut, în mandatul ei. BEC spune cu cât: 11.000 de voturi
Viorica Dăncilă zice că PSD a crescut, în mandatul ei. BEC spune cu cât: 11.000 de voturi

Viorica Dăncilă zice că PSD a crescut, în mandatul ei. BEC spune cu cât: 11.000 de voturi

După ce a demisionat de la şefia PSD, Viorica Dăncilă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în campania electorală.

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulțumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează și îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viața politică din România. Rămân, ca și până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-și face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalității de șanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat și cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului și scorul de la alegerile care urmează.

Așa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să știm să ne adaptăm vremurilor și să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranța ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanență pulsul societății și întorcându-se de fiecare dată la români”, a scris pe Facebook, Viorica Dăncilă