Evenimentul Zilei > International > Vila celui mai temut traficant de droguri, transformată într-un hotel de 5 stele.
Vila celui mai temut traficant de droguri, transformată într-un hotel de 5 stele.

Vila celui mai temut traficant de droguri, transformată într-un hotel de 5 stele.

Vila celui mai celebru traficant de droguri, Pablo Escobar, a fost transformată într-un hotel de cinci stele.Iniţiativa aparţine unui binecunoscut dealer de artă din New York, Lio Malca.El a descoperit în Tulum (Mexic), în anul 2003, una dintre vilele lăsate în paragină ale celebrului traficant de droguri, Pablo Escobar.

  Atras de locaţia inedită în care este amplasată şi de bogăţia ei arhitecturală, acesta a decis să o renoveze şi să o transforme într-un hotel de cinci stele, însă reabilitarea a putut începe abia din anul 2012.

  Vila a fost numită ,,Casa  Malca” , iar dealer-ul de artă declară profund impresionat că: "Am cumpărat proprietatea pentru că este uimitoare. Nu credeam că mai există astfel de locuri în lume care să nu fi fost cumpărate de corporaţii’’.

  La inaugurare în anul 2015, hotelul avea nouă dormitoare şi 35 de camere în total, dar este în plan ca pe viitor acesta să se extindă.In interiorul somptuos decorat putem vedea tablouri ale marilor artisti contemporani, sculpturi,covoare persane şi candelabre stralucitoare, multe obiecte de artă provenind chiar din colecţia personală a lui Lio Malca.Periodic decorurile se schimbă, pentru ca vizitatorii să aibă şansa de a vedea şi alte piese expuse.

   Pe plajă se află leagăne şi hamace special amenajate, iar vila mai dispune totodată de piscină, terasă pe acoperiş, chiar şi o saună subterană. O noapte poate costa 490 de dolari pentru o cameră cu vedere la grădină şi 550 de dolari pe noapte într-o cameră cu vedere la plajă.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News