Evenimentul Zilei > Actualitate > Videoclip impresionant al unui tânăr care a murit în noaptea de Crăciun
Videoclip impresionant al unui tânăr care a murit în noaptea de Crăciun

Videoclip impresionant al unui tânăr care a murit în noaptea de Crăciun

Un adolescent american a postat pe internet un videoclip emoţionant despre experienţele vecine cu moartea prin care a trecut, cu numai o săptămână înainte de a muri.

După ce păcălit mortea de trei ori, Ben Breedlove, un adolescent de 18 ani Austin (Texas) şi-a pierdut viaţa în noaptea de Crăciun, în urma unui atac de cord.
La un pas de moarte
Cu puţin timp în urmă tânărul a înregistrat un videoclip în care vorbeşte despe boala de care suferea şi despre cât de împăcat şi liniştit se simţea în momentele în care credea că o să moară. Ben suferea de cardiomiopatie hipertrofică, o boală care constă în îngroşarea anormală a muşchiului inimii. Din această cauză tânărul a vut parte de trei experienţe vecine cu moartea când avrea patru ani, paisprezece ani şi cu mai puţin de o lună în urmă. 
„A fost un sentiment extraordinar
Utilizând cartonaşe pe care şi-a scris povestea de viaţă, Ben descrie în amănunt felul în care s-a simţit de fiecare dată când i-a cedat inima. La patru ani a fost o lumină albă de la care nu-şi putea lua ochii, iar mai târziu o cameră albă în care se afla împreună cu rapperul lui preferat Kid Cudi. „M-am uitat în oglindă. Eram mândru de mine şi de întreaga mea viaţă, de tot ce am realizat. A fost un sentiment extraordinar”, scrie adolescentul.
Urmăriţi aici videoclipul în două părţi
 <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tmlTHfVaU9o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/a4LSEXsvRAI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: