VIDEO/ Cum își educă Sore copilul: la 5 ani, fetița ei iese singură pe-afară

VIDEO/ Cum își educă Sore copilul: la 5 ani, fetița ei iese singură pe-afară

Sore se numără printre acei artiști care au avut susținerea totală a părinților atunci când i-a anunțat că vrea să facă muzică. Vâzând cât de mult a contat pentru ea sprijinul lor, artista mărturisește că își dorește să o crească pe fiica ei, Erin, după aceleași principii de viață și după modelul pe care l-a văzut de la cei care i-au dat viață.

La începutul carierei sale, pe când era minoră, părinții lui Sore au fost primii care au crezut în visul ei, care au susținut-o, au renunțat la weekenduri pentru a merge cu ea în concerte, au relaționat cu toți oamenii cu care a format echipă și care i-au dat curaj să creadă că pot face tot ceea ce își dorește. Văzând cât de mult a contat pentru ea acest suport și cum a evoluat ca om, Sore merge pe aceeași „rețetă” cu Erin.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

„De mică i-am răspuns la absolut toate întrebările, cât de nebunești ar fi fost sau cât de profunde și cred că asta a ajutat foarte tare pentru că e un copil matur. Adică e un copil înțelegător. Eu când mă refer că este un copil matur, mă refer la lucrurile alea importante de tipul că are voie să se ducă afară doar până în punctul X, singură mă refer, dacă face stânga, trebuie să se uite în dreapta după mașini și lucrurile aste le înțelege foarte bine. Nu mănâncă nimic fără ca înainte să se spele pe mâini. Este o chestie a ei, nu mai trebuie să vin eu să-i spun, iar asta pentru că m-am ocupat anii trecuți”, a povestit Sore pentru EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atât de mult are încredere în fiica ei de numai 5 ani, încât o lasă singură în fața casei, așa cum își petrecea și ea copiilăria cu cheia la gât. Singura diferență e că Erin se joacă în curtea cartierului rezidențial unde locuiesc părinții ei.

„Stăm într-un cartier mic de case, închis, adică afară înseamnă în curtea comună. Are un ceas pe care pot să o sun și o sun încontinuu. Ne sunăm doar când suntem despărțite, nu mă sună pentru orice fleac. Adică eu sunt genul de mamă care dacă suntem amândouă pe canapea și mă roagă să-i aduc apa din bucătărie, eu îi spun să se ducă singură să și-o ia. Practic trebuie să o învăț că nu suntem cu servitori și că trebuie să ne ocupăm singuri de lucrurile pe care ni le dorim”.

Partenerul de viață o susține în totalitate

În ceea ce privește educația lui Erin, Sore se poate baza și pe partenerul ei de viață, Mircea, care este în totalitate de acord cu privire la modul în care artista se comportă cu fiica ei. „Când e unul polițistul bun, când e celălalt. Facem schimb de roluri. Dar avem aceste subiecte cum ar fi consumul de zahăr, răsfățul, sunt principii comune și peste ele nu sărim. Nu merge cu „mă duc la tati”, a mai spus amuzată Sore.

Vrea să-i calce pe urme

Până în momentul de față se pare că acest model dă rezultate, iar Erin nu doar că o vede pe mama ei drept cea mai bună prietenă, dar și o sursă de inspirație.

„Erin își dorește să conducă atelierul. Mi-a zis că atunci când mă plictisesc îmi ia și microfonul și atelierul. Mă bucur că îi servesc drept inspirație. Oricum, orice ar alege, dacă va descoperi alte lucruri care îi plac, deși acum văd că a descoperit dansul, e foarte bună pe coregrafie, eu o să o susțin în absolut orice pentru că și părinții mei au făcut la fel. Puteau să mă împingă să fac o carieră în medicină sau în drept și au ales să aibă încredere să mă susțină să merg spre artă. Deși erau mari șansele să nu fac nimic”, a mai spus Sore pentru EVZ.