Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Serghei Mizil are ceas de 35 000 de euro, dar și-a cumpărat altul de la un vânzător ambulant. Tranzacția s-a făcut în mijlocul străzii

VIDEO/ Serghei Mizil are ceas de 35 000 de euro, dar și-a cumpărat altul de la un vânzător ambulant. Tranzacția s-a făcut în mijlocul străzii

Considerat un „copil de bani gata” al regimului Ceaușescu, Serghei Mizil a avut mereu grijă de imaginea lui, fiind atent ca accesoriile pe care le poartă să fie unele de brand sau cel puțin extrem de valoaroase. Cu toate acestea, recent, omul de afaceri a fost văzut cumpărându-și un ceas de la un vânzător ambulant, chiar în mijlocul străzii.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Serghei Mizil pe o stradă din centrul Capitalei. După ce a parcat mașina, a coborât în grabă pentru că urma să se întâlnească cu un bărbat. Se pare că entuziasmul îi era dat de faptul că urma să-și achiziționeze încă un ceas, care să-i completeze colecție.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Deși la mâna avea un accesoriu care de aproximativ 35.000 de euro, un Rolex Submariner Date 40 mm, Serghei Mizil și-a mai cumpărat un ceas, care i-a fost livrat într-o simplă pungă, acoperit de o hârtie, cel mai probabil certificatul de garanție sau de autenticitate.

I-a cerut vânzătorului să-i verifice și ceasul de la mână

Nu știm cât de autentic era ceasul pe care tocmai îl achiziționase, însă cert este că Mizil avea încredere în omul care i l-a adus. La un moment dat, omul de afaceri și-a scos Rolex-ul de pe mână și i l-a înmânat bărbatului pentru ca acesta să-l studieze un pic. Se pare că a fost mulțumit de răspunsul dat, căci, imediat l-a pus la mână și zâmbetul i-a revenit pe față. Dacă ceasul de pe mâna dreaptă îl mai schimbă, brățările de pe mâna stângă niciodată. Chiar dacă sunt simple accesorii realizate din mărgele sau ață, viu colorare, Serghei Mizil spune că nu le scoate niciodată pentru că i-au fost dăruite de prieteni în diferie ocazii și chiar dacă costă extrem de puțin, pentru el au o valoare inestimabilă.