VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Berecleanu s-a pregătit intens înainte de a pleca cu fetele într-un city break la Iași

VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Berecleanu s-a pregătit intens înainte de a pleca cu fetele într-un city break la Iași

În weekend, Andreea Berecleanu a lăsat agitația din București, dar și singur acasă pe soțul ei, medicul Constantin Stan și a plecat cu gașca de fete într-un city break la Iași, acolo unde a avut loc un eveniment de fashion.

Înainte de a se îmbarca în avionul cu destinația Iași, Andreea Berecleanu s-a dus glonț la salonul de înfrumusețare pentru a se asigura că are o coafură impecabilă. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe știrista de la Prima TV în momentul în care pășea grăbită spre coaforul din zona de Nord a Capitalei. Deși vizibil grăbită și un pic agitată, Andreea s-a oprit preț de câteva minute să stea de vorbă cu Mihaela Călin, fosta ei colegă de la Observator Antena 1. Chiar dacă se zvonește că a rupt legăturile cu majoritatea colegilor din Antenă, pe Mihaela Călin nu ar fi putut să o ignore, cu atât mai mult cu cât pe lângă relația de prietenie, Berecleanu este și nașa de cununie a acesteia.

O discuție între fete se poate întinde pe minute bune, însă Andreea a încheiat-o relativ repede deoarece era așteptată la programarea de la coafor. Chiar și așa, soția lui Constantin Stan nu a intrat imediat în salon, ci abia după ce a mai vorbit la telefon. După intensitatea discuției și mimica Andreei, cel mai probabil punea la punct toate detaliile pentru a putea sta liniștită tot weekendul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imediat după ce și-a făcut buclele dorite, Andreea a plecat în grabă spre aeroport unde o așteptau prietenele ei, printre care și Ileana Badiu. „O bucurie să fiu la Iași în aceste zile cu ocazia Romanian Creative Week! Am ajuns de câteva ore și am strâns atât de multă emoție dată de toate artele prezente în cuprinsul acestui eveniment. Îi felicit pe cei care au avut curajul în vremuri vitrege să „mute munții din loc”. Știu că Irina Schrotter este sufletul acestui demers cultural”, a scris prezentatoarea știrilor Focul de la Prima TV imediat ce a coborât din avion.