Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cum arată Cati Simionescu, femeia care îi este alături lui Adrian Minune de mai bine de 30 de ani. Imagini în premieră!

VIDEO. Cum arată Cati Simionescu, femeia care îi este alături lui Adrian Minune de mai bine de 30 de ani. Imagini în premieră!

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România, însă puțini știu cine este și cum arată soția lui. Cati Simionescu îi este alături de mai bine de 30 de ani, i-a dăruit trei copii, dar este o prezentă extrem de discretă, preferând să-l lase pe Adi Minune să fie în centrul atenției.

Zilele trecute însă, Cati Simionescu și Adriana, una dintre fetele pe care le are cu Adrian Minune, au fost în centrul atenției. De când fiica cea mare, Carmen, a devenit la rândul ei mamă și are propria familie, Cati se concentrează pe ceilalți doi copii, Adriana și Adrian Jr. Pentru că mezinul familiei este la vârsta la care nu mai vrea să iasă în oraș cu mama sau sora lui, soția lui Adrian Minune se „consolează” cu Adriana.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Fotoreporterii EVZ le-au întâlnit pe cele două pe terasa unui restaurant din centrul Capitalei. Sătulă să mai gătească, Cati a scos-o pe Adriana la un prânz în oraș. La prima impresie părea că soția lui Adi Minune a ieșit din casă mai mult pentru ea, căci fiica ei era preocupată mai mult de telefonul mobil decât de ceea ce pusese ospătarul pe masă.

Cât timp Adriana s-a conversat și a butonat telefonul mobil, Cati Simionescu a gustat din platourile de pe masă. La un moment dat i-a atras atenția fiicei sale că nu a venit singură în oraș, să lase telefonul mobil și să mănânce și ea. Extrem de ascultătoare, tânăra s-a conformat, a lăsat de-o parte conversațiile cu prietenii și și-a dedicat toată atenția mamei sale. Lucru de bun augur căci imediat, cele două au început să discută, să râdă și să se bucure una de compania celeilalte.