Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Complet nemachiată și cu părul prins în vârful capului. Cum arată INNA când nu e la concerte sau evenimente
VIDEO

VIDEO/ Complet nemachiată și cu părul prins în vârful capului. Cum arată INNA când nu e la concerte sau evenimente

De-a lungul timpului INNA ne-a arătat doar apariții impecabile, cu ținute atent alese, machiată și cu părul perfect aranjat. În timpul liber însă artista preferă un look natural, cu părul prins într-un coc în vârful capului și fără strop de machiaj pe ten.

Zilele trecute INNA era la un singur pas să treacă neobservată. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în oraș, alături de șoferul personal. Cântăreața s-a oprit pentru câteva minute într-o locație din cartierul Dorobanți, timp în care șoferul a avut timp să fumeze dintr-o tigară electronică lângă autoturism.

 

Extrem de diferită față de cum o vedem pe site-urile de socializare sau în videoclipuri, INNA era de nerecunoscut. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că păstrează aceeași figură prietenoasă, cu zâmbetul de copil, cu care ne-a obișnuit încă de acum 13 ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România.

Ceea ce putem totuși să remarcăm în fotografiile realizate de fotoreporterii EVZ este faptul că INNA pare un pic obosită. Ce-i drept, artista a avut un an super intens până acum, cu multe lansări și colaborări cu DJ internaționali. De aseamenea, de curând a filmat o sesiune live și lucrează deja la un nou album care se va lansa anul acesta. În plus, a lansat un nou număr al revistei sale, INNAMag, disponibilă pe site-ul ei oficial.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: