Evenimentul Zilei > Monden > Inna a plecat cu iubitul în vacanță. Poze incendiare și ipostaze nemaivăzute
Inna a plecat cu iubitul în vacanță. Poze incendiare și ipostaze nemaivăzute

Inna a plecat cu iubitul în vacanță. Poze incendiare și ipostaze nemaivăzute

Inna și Deliric s-au relaxat într-o scurtă vacanță la Dubai.

După ce și-au oficializat relația, au găsit timp pentru o vacanță care să-i ajute să se deconecteze de la stresul cotidian. Inna și rapperul Deliric formează un cuplu, iar anunțul a fost făcut chiar de cântăreață, în luna august. Între timp, cei doi au plecat în Emiratele Arabe Unite și au publicat numeroase poze pe rețelele de socializare. Au vizitat Burj Khalifa și s-au luat la întrecere pe o pistă dedicată curselor auto. Bineînțeles, cele mai apreciate poze au fost surprinse la plajă, conform siteului retetesivedete.ro.

Inna și Deliric nu au avut rețineri și și-au încântat fanii cu ipostazele provocatoare în care s-au fotografiat în timpul vacanței. Într-una dintre imagini, care a strâns peste 31.000 de likeuri, rapperul mușcă din fesa dreaptă a iubitei sale.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, spunea Inna în cadrul unui interviu acordat pentru elle.ro.

Cel mai bine se simte în România

Anul trecut, atunci când nu exista problema pandemiei de coronavirus, și artiștii nu-și mai vedeau capul de treabă, Inna era prinsă cu diverse concerte. Într-un interviu acordat celor de la Kiss FM, ea spunea că îi place să adoarmă în timp ce privește diferite seriale. „Eu adorm de fiecare dată seara, uitându-mă la un serial. Dar apuc să văd 10-15 minute. Îmi place să fac asta pentru că nu adorm în povestea mea, ci adorm în povestea altora. E chiar bine să mai uiți uneori de tine. Mă uit acum la Handmaid’s Tale, dar am urmărit și unele seriale în spaniolă.”

„Nu vreau să par naționalistă, dar cel mai bine mă simt acasă. Mă simt fericită atunci când mă întorc și îmi văd familia, când pot să ies cu prietenii mei și când pot să-i salut pe oameni, fără să mi se împleticească limba în gură.

A doua mea casă este Barcelona, unde mă simt foarte bine. Nu mi se întâmplă atât de des să fiu în România și să mi se facă dor de Barcelona, poate doar atunci când vreau să mă odihnesc sau să mă relaxez. În schimb, mi se întâmplă foarte des să fiu în Barcelona și să mi se facă dor de familie, de prieteni”, mai afirma Inna.