Evenimentul Zilei > Actualitate > Victoria Beckham, luata peste picior de americani
Victoria Beckham, luata peste picior de americani

Victoria Beckham, luata peste picior de americani

Stilul prea elegant al Victoriei Beckham, datorita caruia fosta membra a trupei Spice Girls a fost plasata printre cele mai bine imbracate femei din lume, a fost luat in ras de americani, care o considera snoaba.

Disperata sa-i impresioneze pe noii sai vecini din Los Angeles, unde a decis sa se mute dupa ce sotul sau, David, a devenit jucator al echipei de fotbal LA Galaxy, Victoria face din orice iesire in oras o adevarata parada de moda.

Astfel, Victoria a ales pentru o plimbare prin parc o luxoasa rochie de matase si a dat prima lovitura dintr-un meci jucat pe stadionul Dodger incaltata in pantofi sport cu toc ortopedic.

Celebrul stilist american Cliff Hoppus arata ca stilul orasului Los Angeles este decenta. "Nu trebuie sa arati ca ai bani sau clasa, ci sa arati ca te simti atat de bine in pielea ta incat iti permiti sa porti orice", a spus Hoppus.

In timp ce Renee Zellweger si Beyonce coboara din avion incaltate in bocanci, Victoria, care inca este cunoscuta in SUA drept "fata din trupa aia", alege sa poarte pantofi cu toc stiletto.